Ergonomia visual.    Lents de contacte.     Usuaris d'ordinador.    Revisió visual?    Revisió auditiva?    Revisions periòdiques.    Ull sec.
     
Revisiˇ visual
 

ÒPTICA MOIÀ, recomana revisions periòdiques, per tal de revisar que el nostre sistema visual estigui el més preparat possible per les nostres tasques quotidianes. Si la nostra salut visual és bona, el nostre rendiment serà millor i així aconseguirem afrontar el dia a dia amb optimisme i benestar.

Abans dels 6 anys, els objectius fonamentals de la revisió visual, són la prevenció de l'ambliopia o ull gandul, així com també el tractament precoç de l'estrabisme.
A l’edat dels 6 als 12 anys, és important detectar I tractar defectes refractius com la miopia, la hipermetropia i l'astigmatisme.

Dels 12 als 23 anys, és una etapa on la miopia pot tenir canvis importants. Hem de fer un seguiment, en alguns casos , les lents de contacte poden ser la millor opció de compensació òptica per a frenar-la.

A partir dels 40 anys, apareix la presbícia o vista cansada, que es pot corregir, ja sigui amb lents progressives o amb lents de contacte per a prèsbites.
Als 60 anys, ens podem trobar amb altres tipus de problemes com són les cataractes (opacitats en el cristal·lí), degeneració macular associada a l'edat (DMAE)i glaucoma entre d'altres.

     
  ÒPTICA MOIÀ · PLAÇA MAJOR, 8 · TEL I FAX: 93 830 12 88 · 08180 MOIÀ · info@opticamoia.com · Imma Petitbò
  Qui sˇm? Ďptica Optometria Contactologia Audiologia Consells Novetats
sitemap      Disseny : ED