Filtres solars.     Vidres oftàlmics    Moda     Taller propi. Reparacions.    Aparells de precisió, meteorologia i accessoris.
     
 

VIDRES OFTÀLMICS:

Per a poder corregir els seus problemes visuals  amb unes ulleres, disposem de diferents materials i tractaments d'altes prestacions i d'última tecnologia per aconseguir exclusivitat en l'estètica i sobretot més comoditat.

Deixa't  aconsellar per nosaltres, tenim solució per al teu problema:

-Per els més petits, oferim les lents irrompibles, màxima resistència a l'impacte i protecció UV, ideals per a totes les seves activitats, i amb la màxima seguretat per a la seva salut.

-Per la gent jove, i per la gent que necessita portar una sola graduació, mono focal, ja no són un problema els vidres gruixuts, tenim les lents més fines, més lleugeres i més avantguardistes  del mercat, per adaptar-les  a les muntures més minimalistes i d'última tendència, garantint  la seva salut visual gràcies a la tecnologia emprada en tots els seus tractaments de màxima qualitat.

-Per la gent , a partir d'uns quaranta anys , que comença a necessitar una graduació de lluny i  de prop, és a dir que és prèsbita, la millor solució, són les lents progressives personalitzades i dissenyades per als seus  ulls, adaptades a laseva manera de mirar , i pensades per la seva activitat laboral i la seva activitat esportiva. Les nostres lents progressives , són de fàcil adaptació, ampliat camp de visió , tan de lluny com de prop, visió nítida i sense reflexos i més fàcils  de netejar. EXCEL. LENT  QUALITAT –PREU. A les fotografies adjuntes,   compari  les nostres lents progressives amb d'altres que hi ha al mercat i veurà la diferència.
     
  ÒPTICA MOIÀ · PLAÇA MAJOR, 8 · TEL I FAX: 93 830 12 88 · 08180 MOIÀ · info@opticamoia.com · Imma Petitbò
  Qui sˇm? Ďptica Optometria Contactologia Audiologia Consells Novetats
sitemap       Disseny : ED