Visió    Visió i aprenentatge     Teràpia visual     Estrès visual     Proves complementàries
     
 

ESTRÈS VISUAL

L’estrès visual és la tensió que tenen els nostres ulls, degut a una demanda visual molt alta que impedeix el correcte processament de la informació visual rebuda en aquest moment. Per exemple, podem tenir estrès visual, si passem molta estona mirant la televisió, per  un ús excessiu d'ordinador  sense fer petits descansos, si ens apropem molt al paper a l'escriure o llegir... Això ens pot portar a una simptomatologia com ulls vermells, irritats, ulls secs, no es poden enfocar bé les coses a diferents distàncies, disminueix l'agudesa visual, mals de cap, esgotament. . . Com a conseqüència, no podem acabar una feina de l'ordinador, no podem estudiar perquè tenim mal de cap, no podem fer un problema de matemàtiques perquè no l'entenem...

L’estrès afecta la nostra qualitat de vida, ja que el nostre sistema visual no ha evolucionat  al ritme que han evolucionat les demandes visuals. Per això és important entrenar les habilitats i corregir les adaptacions d'higiene visual, que ens permetran millorar el rendiment escolar, i les activitats laborals i per tant millorar significativament la nostra vida.

ÒPTICA MOIÀ  li recomana llegir els consells d'ergonomia visual, per a reduir l'estrès visual. Millorar l'estrès visual és millorar la qualitat de vida.

     
  ÒPTICA MOIÀ · PLAÇA MAJOR, 8 · TEL I FAX: 93 830 12 88 · 08180 MOIÀ · info@opticamoia.com
  Qui sˇm? Ďptica Optometria Contactologia Audiologia Consells Novetats
sitemap      Disseny : ED