AUDIOLOGIA:

Per corregir un problema auditiu, avui en dia hi ha una gran diversitat d'ajudes.

ÒPTICA MOIÀ disposa d'un gabinet totalment equipat, amb cabina insonoritzada, per a  poder mesurar  la seva capacitat auditiva i segons les seves preferències i les seves necessitats de comunicació, aconsellar-li el millor audiòfon.

Hi ha diferents tipus d'ajudes auditives:
-RETROAURICULAR
-INTRACONCA
-INTRACANAL
-INTRAMINICANAL
-INTRAMICROCANAL

Les ajudes auditives es poden ajustar manualment, per mitjà de components electromecànics (també anomenats trímers o controls) o bé es poden programar utilitzant una aplicació informàtica.

Actualment, la programació digital és el sistema més utilitzat.Un software de programació permet fer els ajustaments d'una manera més precisa i adaptar-se a les preferències auditives de l'usuari, amb la qual cosa , aquest no té que preocupar-se de pujar i baixar el volum, segons on es trobi, i això fa més fàcil el seu ús, obtenint una audició més natural i confortable.

Adaptem i aconsellem el millor aparell. La nostra adaptació és garantida, i per qualsevol problema tenim un servei de reparacions.

Disposem de tot tipus d'accessoris i complements per a millorar la seva qualitat de vida: sentir millor la televisió, despertadors especials, taps de bany a mida, piles...

Si vol una revisió gratuïta I sense cap compromís, cal demanar hora. Consulti les nostres avantatges. GAES és el centre col·laborador, podrà disposar de la targeta del club GAES.

     
  ÒPTICA MOIÀ · PLAÇA MAJOR, 8 · TEL I FAX: 93 830 12 88 · 08180 MOIÀ · info@opticamoia.com · Imma Petitbò
  Qui sˇm? Ďptica Optometria Contactologia Audiologia Consells Novetats
sitemap      Disseny : ED