Filtres solars.     Vidres oftàlmics    Moda     Taller propi. Reparacions.    Aparells de precisió, meteorologia i accessoris.
     
 

FILTRES SOLARS

L'objectiu principal de les ulleres de sol, a més d'afavorir la nostre imatge, és protegir-nos de les radiacions que podrien perjudicar els nostres ulls, com són els infrarojos i els ultraviolats. Els més nocius són els ultraviolats  , ja que tenen un efecte acumulatiu i poden provocar alteracions com les cataractes, pterígion… o diferents símptomes com ulls vermells, conjuntivitis i fotofòbia entre d'altres patologies.

El nostre cristal·lí, és un filtre natural que actua de barrera contra aquestes radiacions, per això els nens i els adolescents que encara no el tenen prou desenvolupat, és   important que protegeixin els seus ulls amb un bon filtre solar. Les persones que treballen a l'aire lliure que estan sempre exposades al sol, i les persones operades de cataractes o cirurgia refractiva necessiten de filtres solars especials.

Els teus ulls es mereixen la millor protecció, per això disposem d'una gran gamma de filtres per a cada situació:

-Protecció estàndard, alta i alta plus.
-Protecció especial per aquelles persones que condueixen a la nit; augmenten el contrast durant tota la nit garantint, millor visibilitat i més seguretat.
-Una lent per a cada esport: especials per a córrer, per al golf,   trekking, afinar la punteria al tir... Millorant precisió i contrast.
-Filtres terapèutics, per patologies oculars: DMAE, Glaucoma, Cataractes, Retinosi pigmentària, Atrofia de nervi òptic i Retinopaties. Milloren la visió i la qualitat de vida.
-Lents polaritzades: Per gaudir-les tot el dia, doncs eviten l'enlluernament.
-Podem corregir les ametropies: miopia, hipermetropia i l'astigmatisme amb tots aquests tractaments.

Els nostres ulls són per a tota la vida i cal protegir-los del sol. ÒPTICA MOIÀ t'ofereix una gran varietat de marques i models, que a més de ser d’avantguarda, garantim la qualitat en filtres solars en quant a que compleixen la normativa CE i aconsellem el tipus de filtre necessari segons la sensibilitat a la llum de cada persona per oferir-li una visió més nítida i comfortable.

     
  ÒPTICA MOIÀ · PLAÇA MAJOR, 8 · TEL I FAX: 93 830 12 88 · 08180 MOIÀ · info@opticamoia.com · Imma Petitbò
  Qui sˇm? Ďptica Optometria Contactologia Audiologia Consells Novetats
sitemap       Disseny : ED